Sosa'nın menajerinden flaş açıklama: Türkiye'de kalacak

TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor'la olan sözleşmesi sona eren Jose Sosa ile ilgili flaş bir açıklama geldi. 

Sosa'nın menajerinden flaş açıklama: Türkiye'de kalacak

Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren Arjantinli oyuncu Jose Sosa'nın temsilciliğini yaptığı şirketten eski Independiente oyuncusu Emanuel Rivas'tan flaş açıklama geldi.

"Yıl sonuna kadar Türkiye'de kalacak"

Arjantin basınına konuşan Rivas, "Jose Sosa, en azından yıl sonuna kadar (Aralık) Türkiye'de kalacak ve daha sonra geri dönecek" dedi.

"Estudiantes onun ilk aşkı"

Estudiantes ile olan ilişkisine değinen Rivas, "Açıkçası Estudiantes onun ilk aşkı, ancak şimdi Türkiye'de kalmaya devam edecek" açıklamasını yaptı. 

Haberde Jose Sosa'nın menajerinin hafta içinde Türkiye'ye gideceği belirtildi. Sosa ise İspanya'nn Ibiza şehrinde tatilde

Birçok takımla ismi anılıyor

Bilindiği üzere oyuncunun ismi Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile de anılıyor.

Trabzonspor uzatmak istiyor, ancak...

Karadeniz temsilcisi de Sosa ile sözleşme uzatma istiyor, ancak teklif edilen ücrete yıldız oyuncu pek sıcak bakmıyor. Trabzonspor, Sosa'ya daha önce teklif ettiği 2.250 bin Euro'yu pandemi sonrası 1.700 bin Euro'ya kadar düşürmüştü. 35 yaşındaki oyuncu yıllık 3.240.000 Euro garanti ücret kazanıyordu.

11 gol 12 asist

2019-2020 sezonunda Trabzonspor ile 42 maçta sahaya çıkan Arjantinli oyuncu 11 gol ve 12 asist kaydetti. 

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler