Sosa'dan ilginç taktik! Başkan isyan etti: Bize hiçbir şey söylemiyor

Estudiantes Başkanı Juan Sebastian Veron'dan Sosa isyanı: Bize hiçbir şey söylemedi"

Sosa'dan ilginç taktik! Başkan isyan etti: Bize hiçbir şey söylemiyor

Trabzonspor Kaptanı Jose Ernesto Sosa'nın transferindeki belirsizlik sürüyor. Bordo mavili kulüple yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamayan Arjantinli yıldız için ülkesinden flaş bir açıklama geldi.

Jose Ernesto Sosa, Trabzonspor ile Türkiye Kupası kazanma başarısı göstermişti.

Adı son günlerde Fenerbahçe ile anılan Jose Ernesto Sosa, henüz Trabzonspor'a da net bir cevap vermedi. Tatilde olan yıldız futbolcunun kararını tatil dönüşünde vereceği öğrenilirken Arjantin'den ses getiren bir açıklama geldi.

Estudiantes Başkanı Juan Sebastian Veron, Sosa'nın Arjantin'e ve kulübüne geri dönüşü hakkında "Onu geri dönmeye zorluyoruz ama bize hiçbir şey söylemedi" ifadelerini kullandı.

Sosa'nın menajerinin Arjantin'deki ekonomik şartları eleştirmesine de tepki gösteren Veron, "Sosa'nın her kararına saygı duymalıyız ancak temsilcisinin sözlerine anlam veremiyorum" dedi.

Jose Sosa, Trabzonspor ile sözleşmesi bittikten sonra tatile çıkmış ve transferiyle ilgili hiçbir açıklamada bulunmamıştı. Arjantinli yıldız pandemi dönüşünde ise Trabzonspor'da kalmak istediği yönünde çarpıcı mesajlar vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler