Sörloth'un transferi hakkında flaş açıklama: Sadece onlarla görüşüyor!

Alman gazeteci Guido Schafer, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile transferde anılan Alexander Sörloth'un son durumu hakkında değerlendirmeler yaptı.

Sörloth'un transferi hakkında flaş açıklama: Sadece onlarla görüşüyor!

Futbol kariyerine Alman ekibi Leipzig'de devam eden Alexander Sörloth'un geleceği merak konusu olmuştu. Alman gazeteci Guido Schafer, Norveçli golcünün durumuyla ilgili son bilgilerini paylaştı. Detaylar haberde...

Sörloth beklentilerin altında kaldı

24 golle Trabzonspor'da gol kralı olan Alexander Sörloth için Leipzig'deki ilk yılı beklentilerin çok altında geçti. Futbolcunun Alman ekibinden ayrılması gündemde. Sörloth'a Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ilgi gösterdiği iddia ediliyor. 

Montpellier maçında gol attı

Alexander Sörloth, Montpellier ile oynanan hazırlık maçında şansını iyi kullandı. Takımının tek golünü atan Norveçli oyuncu, yeni teknik direktör Jesse Marsch'ın gözünü girmeye çalışıyor. Fakat; futbolcunun durumu önümüzdeki hafta belli olacak.

"Sadece Türk kulüpleriyle temas halinde"

Alman gazeteci Guido Schafer, Sörloth'un son durumu hakkında TRT Spor'a konuştu. Schafer, "Sörloth'un antrenman performansını teknik direktör Jesse March beğendi ama kulübün beklentisinin gerisinde olduğunu düşünüyor. Bonservisi ile transfer olması gibi bir beklenti var. Leipzig şu an sadece Türk kulüplerinin temsilcileri ile temas halinde" ifadelerini kullandı.

Geçen sezonki performansı nasıldı?

Alexander Sörloth geçen Leipzig'de tüm kulvarlarda 41 maçta 9 gol atıp 6 asist yapmıştı. 1950 dakika sahada kalan futbolcu, yaklaşık 20 milyom Euro'ya Leipzig'e mâl olduğu için Alman basını da oyuncuyu sert şekilde eleştirmişti.

Alexander Sörloth kimdir?Tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler