Sörloth'un gözü yüksekte

Trabzonspor'un golcüsü hedefini 25 gol olarak belirledi

Sörloth'un gözü yüksekte

Trabzonspor’a bu sezon 9 golde direkt katkı sağlayan Alexander Sörloth, sezon başındaki beklentileri de yükseltmiş durumda. Teknik direktör Ünal Karaman’ın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Norveçli, yükselişinin temelini, takıma ve kente kısa sürede uyum sağlamak olarak özetliyor.

Yakın çevresiyle Trabzon ve Trabzonspor günlerini paylaşan başarılı forvet, aynı zamanda kendisine bir gol hedefi de belirlemiş durumda. Rakip ağları 25 kez sarsabileceğine inandığını belirten Sörloth’un, “Burada çok iyi bir atmosfer var. Savaşan bir takımız. Taraftarımız da gerçekten muhteşem. Bunlar bir araya geldiğinde saha içinde işimiz daha kolay oluyor. Zor bir lig olduğunu kabul ediyorum ama biz bu zorlukların üzerinden gelecek güçteyiz. Tüm bu ortam benim aradığım ortam” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Rekabete açık bir yıldız

Üçüncü bölgede yaşanan rekabet için de fikirlerini paylaşan Norveçli’nin, “Teknik direktörümüz adaletli biri. Verdiği kararlara saygı duyuyorum. Çok özel oyunculara sahibiz. Herkes gibi ben de elbette her zaman oynamak isterim ama bunun için de çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Sonuçta bu rekabetin de hem bizi hem de takımı geliştireceği fikrindeyim” mesajlarını yolladığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor