Sörloth'un gol atmadığı 4 takım kaldı

Alexander Sörloth sadece onlara gol atmadı.

Sörloth'un gol atmadığı 4 takım kaldı

Süper Lig’de 17 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Trabzonspor’un forvet oyuncusu Alexander Sörloth, geride kalan 21 maçta 13 takım karşısında gol bulmayı başarırken, sadece Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, BTC Türk Yeni Malatyaspor ve Yukatel Denizlispor’a gol atamadı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla takıma gol atan oyuncu konumunda yer alan Norveçli forvet oyuncusu, Kasımpaşa’ya 4, Kayserispor’a 2, Konyaspor, Antalyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Ankaragücü, Başakşehir, Gaziantep FK, Rizespor, Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Sivasspor’a karşı birer gol kaydetti.

Sörloth, ligin ikinci yarısında oynanacak Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, BTC Türk Yeni Malatyaspor ve Yukatel Denizlispor karşılaşmalarında gol bulması durumunda bu sezon Süper Lig’deki tüm takımlara karşı gol atma başarısı gösterecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor