Sörloth'un babasından transfer açıklaması: İlgilenenler var

Trabzonspor'un golcü futbolcu Sörloth için babasından açıklama geldi

Sörloth'un babasından transfer açıklaması: İlgilenenler var

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Norveçli golcü futbolcu Alexander Sörloth, sezonun en iyi oyuncularından biri oldu. Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası finalinde gösterdiği performansla da bordo-mavililerin Türkiye Kupası'nı almasında en büyük pay sahiplerinden biriydi.

Satın alma opsiyonu var
Trabzonspor, Alexander Sörloth'u Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan iki yıllığına satın alma opsiyonlu olarak kiralamıştı. Sörloth'un 2020-21 sezonundaki resmi maçların %50'sinde ilk 11'de başlaması hâlinde oyuncunun bonservisini 6 milyon Euro karşılığında almış olacak ve sözleşmesi 2023'e kadar uzayacak.

Babası açıkladı
Babası da Norveç futbol tarihinini önemli forvetlerinden biri olan eski futbolcu Göran Sörloth, oğlu hakkında transfer durumuyla ilgili merak edilenleri açıkladı. Norveç basınına dayandırdığı habere göre Göran Sörloth, “Zaten bu performansından sonra olmaması garip olurdu. Sörloth ile ilgilenen kulüpler var. Trabzonspor’un satın alma opsiyonu var ve muhtemelen bunu kullanacaklar. Sörloth daha da iyi olacak, henüz altın çağını yaşamıyor.” dedi.

Sörlothun babası

“Beni gururlandırdı”
Oğlunun sergilediği performansla gurur duyduğunu ifade eden Göran, “Bu sezonki performansı beni gururlandırdı. Son kupa maçında attığı gol de onun için pastanın üzerindeki krema oldu.” ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı
Alexander Sörloth, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 49 maçta forma giydi. 24 yaşındaki Norveçli golcü sezonu toplamda 33 gol ve 11 asistle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler