Sörloth'un babasından transfer açıklaması geldi

Goran Sörloth, taraftarın ilgisi karşısında Trabzonspor'un bu transferi yapmak zorunda olduğunu söyledi.

Sörloth'un babasından transfer açıklaması geldi

Dagbaldet’e konuşan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, oğlunun şu anda transferi düşünmediğini “Şu anda düşüncelerinde transfer yok. İlk önce uluslararası arenada oynaması gerek. Sonra Leipzig'e dönecek. Gelecek sezon yoğun bir sezon olacak” açıklaması yaptı.

Goran Sörolth, “Sözleşmesinin bitmesine 4 yıl daha var. Bu sadece Alexander'ı önemseyen birinin başlattığı bir sözleşme”dedi.

Daha önce Bursaspor’da da oynayan Baba Sörloth, “Türkiye'den gelen tepkiden gurur duyuyor. Bazıları Alexander’ın geri döndüğünü görmek istiyor. Bundan daha güzel şey yok. Bu çok güzel. Orada sadece bir sezon kaldı. Hem saha içinde hem de saha dışında gerçekten birilerinde kök saldı” itirafında bulundu.

Goran Sörloth, bu ilgiyi gördüğümde gurur duyduğunu söylerken, “mutlu oluyorum. Nasıl işler yaptığına dair hiçbir şüphe yok. Gol sayısına bakılırsa bu ortada oldu. Ama Alexander aynı zamanda Alexander olmuştur. Bence bunu çok takdir ediyorlar” dedi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın Sörloth'un geri döneceğine dair umudu olduğu sözlerine ise Baba Sörloth, “Neredeyse bunu yapmak zorunda. Milyonlarca kişinin onu istediğini düşünürsek. Ama Alexander’ın ayrılmak gitmesinin nedeni, daha  yükselmek istemesiydi. Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteğiydi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler