Sörloth'tan ve kız arkadaşından mesaj var! "Önünüzde oynamak harikaydı"

Sörloth ve kız arkadaşı mesaj yayınladı.

Sörloth'tan ve kız arkadaşından mesaj var! "Önünüzde oynamak harikaydı"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'dan Alman Ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Bordo mavili takımdaki anıları ile ilgili fotoğraflar paylaşan Norveçli oyuncu "Önünüzde oynamak harikaydı" dedi.

Sörloth, "Harika anılar biriktirmeme yardımcı oldukları için takım arkadaşlarıma, koçluk kadromuza ve sağlık personeline teşekkür ederim. Trabzonspor taraftarlarına, Yazılan çok şey ve spekülasyonlar oldu ama ben iyi şeylere odaklanmak istiyorum. İnişli çıkışlı bir sezondu ama asla pes etmedik ve sonunda elimizde bir kupa vardı. Bunun gerçekleşmesi için desteğiniz çok önemliydi. Önünüzde oynamak harikaydı ve yüksek tezahüratlarınızı her zaman hatırlayacağım. Sezonumu unutulmaz kıldın" dedi.

KIZ ARKADAŞIN DA MESAJ YAYINLADI

Shorloth'un kız arkadaşı da sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Trabzon'da bu kadar harika insanla tanıştığıma çok minnettar ve minnettarım. Asla unutmayacağım bir macera oldu. En iyi dileklerimle ve tekrar görüşmek dileğiyle. Her şey için teşekkürler Trabzonspor ailesi" ifadelerine yer verdi.

Sörloth'tan mesaj var!

Sörloth'tan ve kız arkadaşından mesaj var!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor