Sörloth'tan Real Madrid sorusuna yanıt!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Sörloth açıklamalarda bulundu

Sörloth'tan Real Madrid sorusuna yanıt!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu, Alexander Sörloth, Norveç’te yayın yapan Indre Bana adlı programda Trabzonspor ve gelecek kariyeriyle ilgili önemli beyanatlar verdi.

"YENİLMEZ HİSSEDİYORUZ"
Kendisine gol krallığıyla ilgili sorulan soruya Sörloth, “Burada elde ettiğim tecrübe çok farklı. Taraftarlar sonuna kadar dsetekliyor. Üst düzey bir yarışın olduğu Süper Lig'de zirvedeyiz. Kendimizi adeta yenilmez hissediyoruz. Bu durumun bir parçası olabilmek önemli benim için” ifadelerini kullandı.

"AYAKALARIM YERE BASIYOR"

İspanyol devi Real Madrid hakkında çıkan söylentiler için de konuşan Sörloth “Ayaklarım yere basıyor. Bu tarz dedikoduları lehime kullanmaya çalışıyorum. Bu söylentileri performansımı arttırıcı unsur olarak değerlendirerek, söylentilerin gerçekliğini ispatlamak.” dedi.

Kendisi gibi yurt dışında forma giyen Norveçli oyuncular için de fikir beyan eden Alexander Sörloth, “Haaland, Joshua King, Martin Odegaard çok iyi performans sergiliyorlar. Bu durum bana da motivasyon sağlıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor