Soner Aydoğdu’dan Trabzonspor açıklaması: Başka takımda olsaydım farklı olurdu

Trabzonspor’un eski futbolcusu Soner Adoğdu’dan flaş açıklamalar geldi.

Soner Aydoğdu’dan Trabzonspor açıklaması: Başka takımda olsaydım farklı olurdu

Bir Zamanlar Trabzonspor forması giyen Soner Aydoğdu’dan Trabzonspor açıklaması geldi. Aydoğdu Trabzonspor’da değil de daha fazla forma şansı bulabileceği bir takımda olsaydı farklı yerlerde olabileceğini söyledi.

Şimdilerde Göztepe forması giyen Aydoğdu “Okan Hoca ve Abdullah hocanın bana çok şey kattığını düşünüyorum. 25 yaşında Trabzonspor’dan ayrıldım. 3,5 sene Trabzonspor’da kaldım 3 başkan 9 hocayla çalıştım. Sonra diyorlar ki Soner genç geldi kendini geliştiremedi. Kimse işin 3 başkan 9 hoca kısmına bakmıyor. Yeni gelen yeni yüz, yeni gelen yeni yüz. “ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’daki ikinci sezonunun kırılma noktası olduğunu belirten Aydoğdu “Bir yerde kırılma noktası ikinci sezonumdu Trabzonspor’da. Daha fazla forma şansı bulabileceğim bir yerde olsam daha iyi yerlerde olabilirdim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler