Son dakika... Başkan Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarındaki son durumu anlattı.

Son dakika... Başkan Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un Slovenya kampında basının karşısına geçti.

Kamp dönemi ve yeni sezon hazırlıklarına değinen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmaları konusunda bilgilendirdi.

Menajerlerin, transferlere zarar vermesine değinen Başkan Ağaoğlu, "Transfer biraz format değiştirmiş. Bir oyuncuya talip oluyorsunuz ve bu bir şekilde kamuoyuna sızıyor. Sonra bu oyuncularla ilgili 8-10 menajer devreye giriyor. Transferi öyle bir noktaya getiriyorlar ki olması zorlaşıyor. 2-3 oyuncuda bunu yaşadık. Maliyeti 1’ken 3’e çıktı. Geçen genel kurulda da izah ettiğim gibi, kulübün menajerlere olan borcu 60 milyon TL civarında. Trabzonspor olarak gerektiğinin dışında sokağa atacağımız bir kuruş paramız dahi yok. Çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde 2 oyuncumuzu kampa dahil edeceğiz. Daha sonra ise ihtiyaç duyulan mevkiler için çalışmalara devam edeceğiz." diye açıkladı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor