S.Moskova'dan Trabzonspor tepkisi

"Başka işleri mi yok anlamıyorum"

S.Moskova'dan Trabzonspor tepkisi
Trabzonspor’un sezon başında ve ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği futbolculardan Serdar Taşçı için yeni bir gündem iddia ortaya atılırken, Rus kulübü Spartak Moskova’dan sert bir tepki geldi. 

Trabzonspor’un ara transfer döneminde şartlar konusunda anlaşamadığı Serdar Taşçı, liglerin başlamasının ardından Rus basınına yaptığı açıklamada teklifi doğrulaşmıştı fakat şartlar konusunda anlaşamadıklarını ve bu nedenle Spartak Moskova’da kaldığını söylemişti. Bugünlerde ise Trabzonspor'un Ocak ayında kadrosuna katamadığı Serdar Taşçı için ısrarlı olduğu öne sürülürken, menajeriyle sezon sonu için görüşmelere başladığı iddia edildi. 

Spartak Moskova kulübünden ise Türk basınında son dönemde Serdar Taşçı hakkında çıkan haberlere tepki geldi. Rus kulübünün genel direktörü Sergey Rodionov, "Anlamakta güçlük çekiyorum. Türk basınında sürekli olarak Serdar Taşçı haberleri çıkıyor ve bunlar da bizim önümüze geliyor. Başka işleri mi yok anlamadım. Serdar Taşçı’nın sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve transfer dönemi geldiğinde yeniden oturup, konuşulur. Ayrılmak isterse karar onun ama biz şampiyonluğa giderken ve daha transfer dönemi başlamadan sürekli bu haberlerin çıkmasına anlam veremiyorum." şeklinde sitemde bulundu. 

FutbolArena
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor