Sivas'ı Trabzon maçı heyecanı sardı

Sivas'ta futbolcusundan taraftarına ve hatta valisine kadar Trabzonspor maçının heyecanını yaşıyor.

Sivas'ı Trabzon maçı heyecanı sardı

Sivas'ı Trabzonspor maçı heyecanı sardı. Futbolcular maça extra motive olurken taraftarlar ise koreografi hazırlığı yaptı. Sivas Valisi Salih Ayhan da forma alarak kulübe destek olduğunu söyledi ve bu furyaya katılmış oldu.

 Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivasspor Store'dan forma satın alarak, Süper Lig'in 5. haftasında yarın oynanacak olan Trabzonspor maçı öncesinde kırmızı-beyazlı kulübe destek oldu.
Demir Grup Sivasspor'a Trabzonspor maçı öncesi Sivas Valisinden destek geldi. Bu kapsamda Sivas Valisi Salih Ayhan, kent meydanındaki Sivasspor Store’yi ziyaret ederek, yetkililerden satışlar hakkında bilgiler aldı. Vali Ayhan, yarın oynanacak olan Trabzonspor maçı öncesi kırmızı-beyazlı formadan satın alarak Sivasspor Kulübü’ne destek oldu.
Sivas Valisi Salih Ayhan, ayrıca tüm Sivaslıları kulübe destek olmaya davet ederek, yarın oynanacak olan maç için takıma başarı temennisinde bulundu.

Sivasspor'da hazırlıklarını tamamladı

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde akşam kulüp tesislerinde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 grup halinde 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmaları yapan Yiğidolar, son bölümde ise taktik programların uygulandığı çalışmaların ardından şut çalışmasıyla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kırmızı-beyazlılar idmanın ardından Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor yarın saat 20.00'de Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler