Sissoko'da yeniden

İngiliz Kulübü Trabzonspor'un yaptığı teklifi yeniden değerlendirecek.

Sissoko'da yeniden

Tottenham, 27 yaşındaki Fransız orta sahanın ayrılma isteği nedeniyle Başkan Muharrem Usta’nın teklifini yeniden değerlendirecek.


Görkemli 50. yıl kutlamaları yapan bordo-mavililer, şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Burak, Bongonda, Kucka ile Kamil Ahmet'i alan yönetim; Serdar Taşçı, Sissoko ve Sosa ile temaslarını sürdürüyor. İngiltere'de Tottenham'lı yöneticilerle masaya oturan Başkan Muharrem Usta, büyük aşama katetti.

Tottenham'ın ilk olarak oyuncuyu satışa çıkarması ancak kiralık olarak düşünmemesi transferi zora sokarken, tecrübeli orta saha futbolcusunun Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakması sebebiyle teklifin yeniden değerlendirileceği ifade edildi. 

İngilizler, Sissoko'nun Trabzonspor yolunda olduğunu yazdı. The Sun'ın haberinde oyuncunun Trabzonspor ile görüşmelerine vurgu yapılırken, "Tottenham'dan ayrılmayı kafasına koyan Sissoko Trabzonspor'a transferi konusunda görüşmelere devam ediyor" denildi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor