Sissoko'da sona doğru

Trabzonspor Sissoko'da sona çok yaklaştı.

Sissoko'da sona doğru
Trabzonspor'un transferinde yoğun çaba sarfettiği Tottenham'ın dünyaca ünlü '10 numarası' Sissoko transferinde son gelişmeler olumlu. Başkan Muharrem Usta'nın Sissoko için aylar öncesinden çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Başkan, İngiltere'de kendisiyle baş başa görüşüp, gerek stadyum gerekse şampiyonluk yatırımları hakkında bilgi vererek '50. yıl projesi' ile yıldız ismi Trabzon'a gelmek için ikna etti. Ardından Trabzonspor, Tottenham ile pazarlıklara başladı.

RAKİPSİZ KALDI

Tottenham ilk etapta teklife sıcak bakmayıp, bir önceki sezon 35 milyon euro'ya transfer etmesi nedeniyle tecrübeli futbolcuyu Avrupa kulüplerine iyi rakama satmak istedi. Ancak Sissoko'nun ısrarı, diğer kulüplerin beklenen ilgiyi göstermemesi üzerine transferde bordo-mavili takım rakipsiz kaldı. Bunun ardından Sissoko ile bir kez daha son detayları görüşen Usta, "Her ne olursa olsun Trabzonspor'a geleceğim" yanıtını aldı.

KİRALIK GELECEK

Bunun üzerine yönetim, Tottenham'a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 3 milyon euro teklif etti. 27 yaşındaki orta sahanın ısrarla "Trabzonspor'a gideceğim" baskısıyla önce kiralama ücretinde kapıyı 6 milyon euro'dan açarken, sonra 4 milyon euro'ya indi. Ancak Sissoko, Tottenham'a Trabzon'a gelmek için baskısını artırırken, transferin en geç gelecek hafta bitirilmesi amaçlanıyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor