Sırada Aziz Yıldırım mı var ?

Göksel Gümüşdağ’ın tek aday olarak girdiği Kulüpler Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da desteklediği Gümüşdağ yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.Trabzonspor Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu

Sırada Aziz Yıldırım mı var ?

Göksel Gümüşdağ’ın tek aday olarak girdiği Kulüpler Birliği Başkanlığı seçimi yapıldı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da desteklediği Gümüşdağ yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

Trabzonspor Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun temiz türk futbolu paydaşlarının arasına koymadığı şikeye bulaşmış bir federasyanunu tanımıyoruz açıklamalarının ardından söylemleri ile eylemleri birbirini tutmayan hamleler yapması Trabzonspor camiasını şok etmeye devam ediyor.

tttt.png

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’a kefil olan ardından hakkında çok sert açıklamalarda bulunup ardından gerçekleştirilen TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e oy veren son olarak ise adeta Aziz yıldırım’ın sözünden çıkmayan Göksel Gümüşdağ’a oy verip Kulüpler Birliği Başkanı seçilmesinde rol alan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bundan sonra ki hamlesinin Aziz Yıldırımı mı destekleyecek şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler