Şimdi sıra Malatya'da

Trabzonspor ilk yarıdaki ağır yenilginin rövanşını almak istiyor

Şimdi sıra Malatya'da

3 sene aradan sonra adım adım Avrupa’ya yürüyen Trabzonspor, hesap kapatarak yola devam ediyor... Süper Lig’in ilk yarısında üst üste oynadığı Erzurum, Antalya ve Bursaspor maçlarını kazanamayıp, rakipleriyle berabere kalan Bordo-Mavililer, sezonun ikinci devresinde ise 3 rakibini de devirdi. Toplamda 4 haftalık galiibiyet serisi yakalayan Fırtına, halkaya Malatyaspor’u da eklemek istiyor. Cumartesi günkü karşılaşma, diğerlerine göre çok daha önemli bir rövanş anlamı taşıyor. Çünkü ilk yarıda Malatyaspor, taraftarı önünde Trabzon’u 5-0’lık skorla yıkmış ve Karadeniz ekibine sezonun en ağır yenilgisini yaşatmıştı.

‘Önemini biliyorsunuz’

Teknik direktör Ünal Karaman da o maçı hatırlatarak idmanlarda oyuncularını motive ediyor. Başarılı hoca, “Alınacak bir rövanş var. Bu 90 dakikanın, taraftar için de ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz” sözleriyle öğrencilerini Malatyaspor mücadelesine hazırlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor