Sergen Yalçın'dan oyuncularına eleştiri: Çok amatörce

Haftaya Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Serge Yalçın'dan oyuncularına eleştiri.

Sergen Yalçın'dan oyuncularına eleştiri: Çok amatörce

Süper Lig 11. haftasında Hatayspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından açıklama yaptı. Yayıncı kuruluş mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Yalçın, yenilginin nedeni olarak oyuncularının düşük performansını gösterdi. Yedikleri golün amatörce olduğuna dikkat çeken Sergen Yalçın, “Şağkamızı önümüze koyalım” dedi. Sergen Yalçın’ın maç sonu açıklamaları:

“Oyuna 1-0 mağlup başladık, amatörce bir gol. Bu seviyede kesinlikle olmaması gereken pozisyonlar. Oyun hatalar oyunu. Sonra pozisyonlarımız var. Çok da iyi oynadığımız söylenemez. Çok da bir şey yapmadık. Deplasmanda kötü oynamaya devam ediyoruz. Bireysel performansları çok aşağıdaydı oyuncuların. Çok da söylenecek bir şey yok.”

“ACEMİCE YENEN GOLLER”

“Çarşamba’ya hazırlanacağız, hafta sonu da Trabzonspor derbisi var. Performansların bu şekilde olmaması gerekiyor. Maalesef özellikle deplasman oyunlarında istediğimiz oyunlar, fiziksel güç, istek ortaya çıkmıyor. Konsantrasyonsuzca, acemice yenilen golleri çıkarmak kolay değil. Düzeltmek için çalışacağız. Şapkamızı önümüze koyalım bakalım neleri değiştirebiliyoruz.

“BEŞİKTAŞ’TA OYNAYAN OYUNCULAR…”

“Batshuayi’nin durumunu bilmiyorum ama iki tane orta sahamız yok. Daha önce Nkoudou da yok. Beşiktaş’ta oynayan oyuncuların daha iyi oynaması gerekiyor. Bazı maçlarda böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. Telafisine bakacağız artık.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor