Serdar Taşçı Trabzon'a döndü!

Serdar Taşçı, daha iyi bir teklif almadığı için bordo-mavili ekibe geri döndü.

Serdar Taşçı  Trabzon'a döndü!

Trabzonspor Ligin ikinci yarısına fırtına gibi girerken 50.yılda Şampiyonluk hedefi koyan bordo mavililere bir çok ünlü oyuncu ile adı anılmaya başlandı. Ancak bordo mavili yönetim şuana kadar basında ismi çıkan oyuncularla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. 


Uzun süre Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ve yapılan teklifi kabul etmeyen Serdar Taşçı, daha iyi bir teklif almadığı için bordo-mavili ekibe geri döndü.

Devre arasında Trabzonspor’un gündemine gelen  Serdar Taşçı'nın Trabzonspor yolunda.  Spartak Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi oyuncu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya haber gönderdiği iddia edildi

Devre arasında Usta'ya, İngilizler, Almanlar ve Rusların kendisine teklifleri olduğunu söyleyen Serdar beklediği tekliflerin hiçbirisini alamayınca Trabzonspor'un kapısına geldi.

Serdar'ın Trabzonspor taraftarı olan  babası Nihat Taşçı, Başkan Usta'yı arayarak oğlunun bordo-mavili formayı giymek istediğini söyledi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler