Serdar Taşçı'dan Trabzonspor'a iyi haber!

Bordo mavili takım transfer çalışmalarını sürdürürken Serdar'dan sezon sonu için olumlu yanıt aldı

Serdar Taşçı'dan Trabzonspor'a iyi haber!
Trabzonspor yönetiminin ön anlaşma sağladığı savunma oyuncusu Serdar Taşçı ile sezonun sonra ermesinin ardından masaya oturacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da devre arası transfer döneminde de gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen savunma oyuncusu Serdar Taşçı ile yönetimin gelecek sezona yönelik yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı öğrenildi. Yeni sezonda savunmayı deneyimli bir isimle güçlendirmeyi planlayan bordo mavililerin sezon sonunda Spartak Moskova ile sözleşmesi bitecek olan Serdar Taşçı isminde mutabık kaldığı kaydedildi.

AZ VE ÖZ TRANSFER

UEFA Fair Play kriterlerini göz önünde bulundurarak transferde yol haritasını çizen ve bu noktada az ve öz takviye ile eksiklerini giderme düşüncesinde olan Trabzonspor’da teknik heyet ve yönetimin Serdar isminde karar kıldığı, sezonun sona ermesiyle birlikte 30 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu ile masaya oturulacağı belirtildi. Serdar Taşçı bu sezon Spartak Moskova’da 19 maçta 1534 dakika süre aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler