Serdar Gürler Affedildi mi ?

Trabzonspor'da geçen sezon başında kadro dışı bırakılan ve transfer döneminde kendine kulüp bulmayan isimlerden Serdar Gürler 'e af çıktı haberlerine yanıt verdi. Bordo-Mavili takıma Elazığspor'dan transfer edilen performansından memnun kalınmamasının ard

Serdar Gürler Affedildi mi ?

Trabzonspor'da geçen sezon başında kadro dışı bırakılan ve transfer döneminde kendine kulüp bulmayan isimlerden Serdar Gürler 'e af çıktı haberlerine yanıt verdi.

Bordo-Mavili takıma Elazığspor'dan transfer edilen performansından memnun kalınmamasının ardından Kayseri Erciyesspor'a kiralanan Serdar Gürler bu takımda kiralık sözleşmesinin bitiminin ardıdnan yeniden takıma döndü.Trabzonspor'da bir türlü forma şansı bulamayan oyuncu beklentilere karşılık veremeyince kadro dışı bırakılmıştı.Sadi Tekelioğlu'nun göreve getirilmesinin ardından takımda genç oyuncular şans bulurken,Sefa Yılmaz'ın sakatlığından ötürü ameliyat olmasının ardından bu bölgede sıkıntı çeken Bordo-Mavili takımın kurmayları Serdar Gürler'i affetmeyi gündemlerine aldıkları belirtildi.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler kendisine böyle bir tebliğin yapılmadığını belirterek,ben çalışmalarımı takımdan ayrı olarak hiç ara vermeden devam ettirdim.Önümüzdeki günlerde kendimle ilgili nasıl bir sonuç çıkacak bekliyorum ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor