Şenol Güneş: "Türk futbolunun Trabzonspor'a kesinlikle ihtiyacı var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: "Türk futbolunun Trabzonspor'a kesinlikle ihtiyacı var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Ünal Karaman'ın antrenör olarak da futbolcu olarak da çok büyük emekleri varç Onu futbolu bırakmadan Milli Takım'da hoca yaptım. Trabzonspor'un ona, onun Trabzonspor'a ihtiyacı var. Bu rada başarı sağlayabilecek tecrübesi var. Ünal Hoca'da hem bugüne damga vurduğunu hem de yarına damga vuracağını düşünüyorum." dedi.

BEKLENTİLERİ DÜŞÜK TUTMAK ÖNEMLİYDİ

"Trabzonspor 10 maçtır kaybetmiyor. En önemlisi pozitif, keyif veren bir futbol oynuyor. bir taraftan kadro temizliği yaparken, bir yandan da daha ucuz daha gayretli oyuncularla başarılı olmaya başladı. Beklentileri düşük tutmak önemliydi. Biliyorsunuz, biz ikinci olduğumuzda suçlanmıştık. Türk futbolunun taraftarı olan kentlere ihtiyacı var; Trabzonspor'a kesinlikle ihtiyacı var. Çünkü burası futbolcu üreten bir şehir. İftar vakti maçlar oynanacak fakat buna rağmen taraftarların maça geleceğini düşünüyorum. Başarı bekleyen bir kentle bizde oyunumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz. Bulunduğumuz yer bizi mutlu etmiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor