Şenol Güneş'ten Trabzonspor açıklaması "Paket Maçlar..."

 Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor açıklaması "Paket Maçlar..."
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe, Leipzig ve Trabzonspor olmak üzere üç zorlu mücadele oynayacaklarının hatırlatılması üzerine, "Üç zorlu maçın ardından ara olacak. Bu dönemi geçiştirebilirsek daha iyi olacak. Fenerbahçe ile kritik maç oynayacağız. Fizik olarak iyiye gidiyoruz. Oyuncu değişiklikleri olabilir. Kadromuz geniş değil. İki sakatlık var, 3 kaleciyi çıkarırsak 19 oyuncu kalıyor. Dar kadromuz var. Bütün limitleri kullanıyoruz. Konyaspor karşısında Lens ve Negredo'yu erken almak istiyordum ama Adriano değişikliği olunca beklemede kaldım. Zor maçlar oynadıkça ritim artacaktır." ifadelerini kullandı.
 
"Fenerbahçe, Leipzig ve Trabzonspor'a paket maçlar olarak bakacağız"
 
Şenol Güneş, kariyerinde Fenerbahçe'ye karşı başarılı sonuçlar alamamasıyla ilgili soruyu, "Fenerbahçe büyük bir camia. Fenerbahçe, Leipzig ve Trabzonspor'a paket maçlar olarak bakacağız. 50 yıldır bu işin içindeyim. Başarıyı hiçbir zaman kendime mal etmedim. Zaman zaman başarısızlığı üstüme aldım ama işimi iyi yaptığımı düşünüyorum. Kazansak da kaybetsek de işimi iyi yaptığıma inanıyorum." diye yanıtladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler