Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenliyor.

Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz açıklaması!

Beşiktaş Teknik Patronu Şenol Güneş basın toplantısı düzenliyor. Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeleri ve takım hakkında bilgiler veren Şenol Güneş, Burak Yılmaz konusuna da değinmeden geçmedi.

Şenol Güneş takım değerlendirmesi yaparken "Burak Yılmaz ile ilgimiz yok" demeyi de ihmal etmedi.

Güneş "Dün Oğuzhan nerede oynadı? Ortada oynadı, arkasında Okay ile Mehmet vardı. Sonra Mehmet kaldı. İyi futbolcu her yerde oynar. Burak'ı sağa aldım rahatsızdı, sola aldım rahatsızdı ama şimdi her yerde oynuyor. Bu arada belirteyim Burak Yılmaz ile ilgimiz yok. 4 maçta 7 puan aldık. Bu bir başarısızlık ve bu başarısızlıkta sorumluluk bana ait. Ne yapacağız? Çalışacağız, başka çare yok. Türk futbolunun asıl sorunu yabancı kontenjanı değil bir futbol felsefesi olmaması." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere transfer döneminin sonları doğru adı sıkça Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz, görüşmeler sonrası Trabzonspor'da kalmayı tercih ettiğin belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler