Şener'i suçlayan savcı tutuklandı!

Faik Işık acaba ne diyecek?

Şener'i suçlayan savcı tutuklandı!
Haber61 Özel

Trabzonspor'un şampiyon olduğu ancak kupasının gasp edildiği 2010-11 sezonu sonrasındaki 3 Temmuz süreci ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Son dönemde Fenerbahçeli sözde avukat Faik Işık'ın ipe sapa gelmez iddialarla Trabzonspor'u FETÖCÜ ilan etmesiyle başlayan gerilim dün akşam aynı avukatın bir televizyon programındaki hakaretleriyle tavan yaptı. Fenerbahçe'yi aklama adına olayı FETÖ'ye çekmeye uğraşan ve önüne gelen herkesi bu terör örgütüyle bağlantısı var gibi göstermeye çalışan hukuk bilmeyen avukat için oldukça kötü bir haber geldi.

FAİK IŞIK'IN SAÇMALIKLARI İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'in şike sürecinde avukatlara ödediği bedelleri "himmet parası" olarak yansıtan Işık'ın en büyük tutanaklarından biri Şener hakkında "Cemaat avukatlarına para aktardığı" yönündeki iddianamenin sahibi savcı Yüceler Aslan'dı. Ancak dün bomba etkisi yaratan bir gelişme yaşandı. Şener için iddianame hazırlayan savcı Aslan, FETÖ suçlamasıyla görevden alınarak tutuklandı.

SAVCI TUTUKLANDI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Herkesi FETÖCÜ ilan ederek insanları ayrıştırmaya çalışan Işık'ın bundan sonra hangi yalanlara başvuracağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler