Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları şiveyi Haber61'den öğrenmiş

Reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinin Yangazlar'ı Haber61'e konuştu.

Sen Anlat Karadeniz'in Yangazları şiveyi Haber61'den öğrenmiş

Haber61 / Haber Servisi / Özel Haber

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakterinin kardeşleri Yangazları canlandıran oyuncular Furkan Aksoy ve Cem Anıl Kenar, Trabzonspor Beşiktaş maçını izlemek için Medical Park Stadyumu'ndaydı. Maç öncesi Haber61'e dizi çalışmaları hakkında bilgi veren başarılı oyuncular, Trabzon'la ilgili düşüncelerini de paylaştı.


Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de Murat rolünü üstlenen Cem Anıl Kenar, dizinin bundan sonraki bölümleri ve ses getiren proje için "Aksiyon, aşk şehvet, araya biraz baharatlar şeklinde. Bu zamana kadar nasıl gidiyorsa aynen öle devam edecek. Biz geleli 3 ay oldu. Trabzon'a alıştık, müthiş bir şehir, harika bir atmoser. Trabzonspor maçlarını da takip etmeye çalışıyoruz. Normalde gelmeye çalışıyoruz ama setten vakit bulamıyoruz. 2015 yılında Kehribar dizisini çektim, ondan önce de tiyatroyla ilgileniyordum. Furkan da Sevda Kuşun Kanadında dizisinde oynadı. Bu proje çok ses getirdi. Halk da bizi bununla bildi." diye konuştu. 

Yine dizinin diğer haylaz karakteri olan Yangaz Fatih'e hayat veren Furkan Aksoy, dizinin Trabzon'da çekilmesinin kendiler için sürpriz olduğunu şöyle anlattı: "Hazırlık aşamasında deneme çekimlerine gittiğimizde dizinin Trabzon'da çekileceğini duyduğumuzda açıkçası herkeste bir önyargı vardı. sıkılacak mıyız, halk bizi sevecek mi, proje tutacak mı gibi kafalarda çok fazla soru işareti vardı. Geldik, gördük, Trabzon insanıyla tanıştık ve inanılmaz mutluyuz. Hem Trabzon halkını çok seviyoruz hem projemiz çok güzel devam ediyor, bir tarafta kendi rekorumuzu kırıyoruz. bu da sağolsun Trabzon halkı ve tüm Türkiye'nin desteğiyle. Osman hoca zaten Türk sinemasında ayrı bir ekol. Her oyuncu Osman Sınav'ın projesinde yer almak ister. Bu yüzden kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bizi menajerlerimiz vasıtasıyla deneme çekimlerine çağırdılar. Çok görüşmeler oldu. Son okuma provasında bütün cast belliydi. Cem ile biz dizide ikiz kardeşleri oynuyoruz. O kadar doğru bir cast ki sanki 30 yıldır kardeş gibiyiz. bütün ekip de öyle. Bugün de Beşiktaş maçını izlemek için buradayız." 

Cem Anıl Kenar ayrıca "Trabzon'a gelmeden önce biraz atmosfere ısınmak için sizi sosyal medyadan takip ediyordum, sokak röportajlarını izliyordum. Onlar biraz kulak olarak ısınmama yardımcı oldu. Şiveyi sizden çözdük" diye ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor