Sen Anlat Karadeniz'in Yangaz'ı Trabzonspor maçında

Sen Anlat Karadeniz'in Yangaz Fatih'i Furkan Aksoy Haber61'e konuştu

Sen Anlat Karadeniz'in Yangaz'ı Trabzonspor maçında

Haber61 Spor Servisi

Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in sevilen karakterlerinden Yangaz Fatih'i canlandıran Furkan Aksoy, Fenerbahçe maçı öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'u tribünde desteklemeye gelen Aksoy, maç hakkında yorumlarda bulunarak " İnşallah bugün Trabzonspor gereğini yapacak. Derbilerin adamı olarak, özellikle Fenerbahçe maçlarının adamı olarak Olcay'ı görüyorum. Sahada olursa maçın adamı olur. Olcay olmazsa Rodallega ve Yusuf olur diye düşünüyorum. " dedi.

Aksoy, Burak ve Onur'un kadro dışı bırakılmasıyla ilgili çok fazla bilgisi olmadığını söyleyerek "Trabzonspor için herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak Aksoy taraftarlara da mesaj göndererek "Dizimizi izlemeye devam etsinler. Trabzonspor'u da desteklesinler" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler