Sen Anlat Karadeniz'de Trabzonspor sahnesi "Rıza hoca senin yerine..."

Trabzon'da çekilen dizide Trabzonspor sahnesi dikkat çekti

Sen Anlat Karadeniz'de Trabzonspor sahnesi "Rıza hoca senin yerine..."
Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da çekimleri devam eden Sen Anlat Karadeniz'in bu hafta yayınlanan bölümünde Trabzonspor sahnesi dikkat çekti.

Dizide "Yangazlar" lakaplı oyuncular yaylada Trabzonspor maçını kaçırmamak için mücadelesi konu edildi.

İşte o sahne;

DİZİ OYUNCUSU İPUCU VERMİŞTİ

Öte yandan Trabzonspor idmanını ziyaret eden dizinin oyuncuları Cem Anıl Kenar ile Furkan Aksoy teknik direktör Rıza Çlaımbay ile sohbet etmiş ve bir de düyo vermişti. Oyunculardan Cem Anıl Kenar ilerleyen bölümlerde Trabzonspor'a transfer olacağını söyledi. Bunun üzerine Çalımbay da oyuncuya takılarak  "Bakacağız. Ne oynuyorsun, bize golcü lazım" ifadelerini kullandı. İdman öncesinde ikilinin sohbeti neşeli anlar oluşturdu
DİZİ OYUNCUSU İPUCU VERMİŞTİ

Antrenmanı Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncularından dizide "yangaz" lakaplı oyuncular Cem Anıl Kenar ile Furkan Aksoy ziyaret etti. Antrenmanda Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile sohbet eden oyuncu Cem Anıl Kenar diziden tüyo vererek "Dizide ilerleyen bölümlerde Trabzonspor'a transfer olacağım" dedi. Bunun  üzerine Çalımbay Kenar'a takılarak "Bakacağız. Ne oynuyorsun, bize golcü lazım" dedi. İkilinin sohbeti antrenman öncesinde neşeli anlar yaşattı.

Öte yandan dizi oyuncularına bordo mavililerin eski kalecisi Metin Aktaş da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor