Selçuk'un menajeri açıkladı! Trabzonspor...

Trabzonspor'la adı anılmaya başlayan Selçuk İnan için açıklama geldi.

Selçuk'un menajeri açıkladı! Trabzonspor...
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak Trabzonspor'a döneceği iddia edilen Selçuk İnan için menajeri Batur Altıparmak açıklamalarda bulundu.

Altıparmak, Selçuk'un Trabzonspor'a gideceği yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

Altıparmak, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüğü iddialarına ''Ben ne Muharrem Usta ile ne de başkasıyla görüştüm. Selçuk İnan Galatasaray'ın futbolcusudur''  şeklinde yanıt verdi. Sarı kırmızılı oyuncunun Galatasaray Kulübü ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunun altını çzien Altıparmak, İnan'ın kulüpte mutsuz olduğu iddialarını da açık bir dil ile yalanladı. Ersun Yanal ve Muharrem Usta ile görüşmediğini yalnızca Okay Yokuşlu'nun sözleşme detaylarının ilerleyen günlerde belli olacağını kaydeden Batur Altıparmak, Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesini tamamlayacağını açıkladı. Devre arasında ve sezon başında Çin'e transfer olacak iddialarına da değinen Batur Altıparmak, ''Ne Çin, ne de başka bir ülke. Selçuk İnan sözleşmesine bağlı kalacak'' sözleri kaptanın sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında da ipuçları verdi.

Medyahaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler