Selçuk İnan'dan yıllar sonra itiraf geldi! Trabzonspor'dan neden ayrıldı?

Trabzonspor'un eski futbolcusu Selçuk İnan, bordo mavili ekipten neden ayrıldığını açıkladı.

Selçuk İnan'dan yıllar sonra itiraf geldi! Trabzonspor'dan neden ayrıldı?

Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak kariyerine devam eden Selçuk İnan, Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemlerde yaşadıklarını anlattı. 

Selçuk İnan, konuk olduğu programda kariyerine dair günlerini anlattı.

"ERSUN HOCA BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ HOCAYDI"

Ersun hoca benim için çok değerli hocaydı. Çok değerli insandı aynı zamanda. Hedeflediğim hayallerime onunla daha rahat ulaşabileceğimi düşünüyordum. Gittiğim her takımda önceliğim istikrardı. Hepsinde de bunu başardım. Trabzonspor'u anlatırlardı ama imzayı attıktan sonra yemeğe götürdüler beni. O gün restoranda Kadınlar Günü vardı. Restorana girdim. Bütün kadınlar ayağa kalkıp alkışlamaya başladı. O zaman anladım Trabzon'un futbol şehri olduğunu. Kadınlar bile futbolla ilgiliydi. Zor bir yere geldiğimin farkındaydım ama üstesinden geldiğimi düşünüyorum. 

"ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRDIK DEMEK İSTEMİYORUM. AYNI PUANDA BİTİRMİŞTİK"

Trabzon benim hayatımda en önemli 2-3 yerden birinde. Her ne kadar çok konuşulsa da, ayrılırken çok insanı üzsem de hayatımın en önemli yerlerinden birinde. Ayrılık biraz zordu. O seneyi kupayı kazandığımızda çok iyi jenerasyon vardı. Çok mutlu olmuştum. Devamında Süper Kupa'yı kazandık. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışımız var. Giderken üzülmüştüm ama başka hayallerim vardı.  Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık demek istemiyorum. Şampiyon gibi görüyorum. Çünkü aynı puanda bitirmiştik.

"TRABZONSPOR'DAN AYRILIP FENERBAHÇE'YE GİDEMEZDİM"

O dönemde Trabzonspor'a bunu yapamazdım ve Fenerbahçe'ye gidemezdim. Bunu daha önce söylemedim. Hayatımda hep düzgün biri oldum. Doğruları konuştum. Haberler hakkında hiç konuşmadım. Biz 2010'da Fenerbahçe'yi yendikten sonra kupayı kazandık. 1 sene daha sözleşmem vardı. Ancak hayallerim vardı. O dönem çok isteyen takımlar vardı. Galatasaray, Fenerbahçe, Avrupa. 1 senem vardı ama o 1 senede şampiyonluğa çok inanıyordum. Röportajımda Trabzonspor'da kalmak istiyorum demiştim o sene için. Kulübün menfaatlerine uyacaksa satabilirler. Eğer satmazlarsa bu sene Trabzonspor'da kalmak istiyorum. En yakın şahidim hocaydı. 3 yıl sonrasında ayrılacağımı söylemiştim. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler