Selçuk İnan'ı Trabzonspor'a kakalayacaklar(!)

Trabzonspor'a oynadığı tiyatro ile G.Saray'a kaçan ve Trabzonspor'a kazık atan Selçuk geri dönüş için nabız yokluyor.

Selçuk İnan'ı Trabzonspor'a kakalayacaklar(!)

Galatasaray'da ise hem yönetimin, hem taraftarın, hem de teknik direktörün istemediği isim Selçuk İnan'ın menejeri Trabzonspor'un nabzını yokluyor.


Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin tüm ısrarlarına rağmen Trabzonspor'da sözleşme uzatmayarak G.Saray'a imza atan Selçuk İnan'ın menejerinden yeni bir hamle geldi.

Selçuk İnan'la, Manisa'da beraber çalışan, daha sonra Trabzonspor'a aldıran ve milli takıma kadar yükselmesinde büyük pay sahibi olan Ersun Yanal bir kez daha devrede...

Burak Yılmaz'la Muharrem Usta'nın görüştüğünün ortaya çıkmasından sonra Başkan'ın sürpriz bir görüşme daha yaptığı bildirildi.

Sezon başında bir ara Galatasaray'dan ayrılması gündeme geldiği dönemde Ersun Yanal'ın görüştüğü ve Trabzon'a davet ettiği Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'la Usta, İstanbul'da bir araya geldi. Usta'nın Altıparmak'la yaptığı görüşme aslında Okay Yokuşlu'nun sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgiliydi.

Başkan Usta'ya konuyu açan Selçuk'un menajeri Menajer, Selçuk'un G.Saray’daki rahatsızlığından bahsetti. Trabzon'a dönmesi durumunda taraftarın nasıl bir tepki vereceği konusunda Başkan Usta'dan fikir aldı.

Selçuk dönemin yöneticileri ile masaya oturduğu sırada Trabzonlu yöneticilere "Trabzon sizin için dünyanın en güzel takımı.Trabzonspor'da dünyanın en iyi takımı, ancak benim için hiç bir anlam ifade etmiyor demişti.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor