Samed Yeşil'in menajeri açıkladı! Trabzonspor...

Trabzonsporlu golcü oyuncunun menajeri transfer iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu

Samed Yeşil'in menajeri açıkladı! Trabzonspor...

Aslen Trabzonlu olan ve Trabzonspor fanatiği olmasıyla bilinen golcü oyuncu Samed Yeşil'in menajeri transfer iddiaları üzerine konuştu. Adı son günlerde Trabzonspor ve Galatasaray ile anılmaya başlayan Samed için açıklama yapan menajeri Reza Fazeli şu an somut bir görüşme olmadığını ancak golcü isme ilgi olduğunu söyledi.


Fazeli, "Galatasaray ve Trabzonspor isimlerini siz söylediğiniz için söylüyorum. İlgi var, ama ben somut bir görüşme yapmadım. Türkiye önemli bir seçenek. Görüşme yapmadan olur mu olmaz mı şeklinde yorum yapamam. Samed şu anda Türkiye'de değil. Ama ülkenin en büyük iki kulübü onunla ilgileniyor " dedi.  

Genç futbolcunun şansız bir dönem geçirdiğini belirten Fazeli, "Son derece yetenekli. Bana göre pozisyon bilgisi üst düzeyde olan bir forvet. Alman Futbol Federasyon'u yetkilileri de aynı konuda birleşiyorlar; ancak pek çok şansızlık yaşadı. Sakatlıklar bunlardan bir tanesi. Yoksa Samed, kendi jenerasyonunun elit oyuncularından. Almanya'da bugün bile elit oyuncu olarak gösteriliyor" ifadelerini kullandı. 

B.Leverkusen'den Liverpool'a transfer olan Samed Yeşil, İsveçre'nin FC Luzern kulübünde kiralık olarak oynamıştı. 22 yaşındaki forvet şu anda boşta

Ajansspor 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor