Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel yorumu: Trabzonspor taraftarı da hakkını helal etmiyor

Trabzonspor'un eski futbolcularından Salih Dursun dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel yorumu: Trabzonspor taraftarı da hakkını helal etmiyor

Trabzonspor'da forma giyerken Galatasaray maçında takımı katleden hakem Deniz Ateş Bitnel'e tepki olarak kırmızı kart gösteren Salih Dursun o olayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Salih, Deniz Ateş Bitnel'in geçtiğimiz günlerde "Ona hakkımı helal etmiyorum" şeklindeki açıklamasına da yanıt verdi.

Trabzonspor ayrı bir yerde

Trabzonspor'un kariyeri için apayrı bir yeri olduğunu söyleyen Salih"Benim çocuğum orada doğdu. Bana orada verilen destek çok başkaydı. Trabzon hayatım boyunca unutamayacağım bir şehir." dedi.

Deniz Ateş Bitnel'in sözlerine yanıt veren Salih " Trabzonspor taraftarının hakkını kim helal edecek? Nasıl olacak o iş? O zaman yandık, cehennemden çıkamayacağız! Böyle mi olacak bu iş? Trabzonspor taraftarı da hakkını helal etmiyor. Deniz Ateş Bitnel'e saygı duymaya çalışıyorum elimden geldiğince yaptığım tepkiyi güzel bir şekilde tatlıya bağlamaya çalışıyorum ama bunlar gereksiz açıklamalar. Deniz Ateş Bitnel'in açıklamalarını önemsemiyorum, bu açıklamasını bir arkadaşım söylemişti çok da önemsemedim. Ancak bu olay benim kariyerime zarar verdi ben 1 sene oynayamadım.." ifadelerini kullandı.

Spor Arena

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor