Sağıroğlu: "Biz Burak'ı Burak'da bizi seviyor"

Ömer Sağıroğlu Haber61 TV'ye maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Sağıroğlu: "Biz Burak'ı Burak'da bizi seviyor"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu maç öncesinde Haber61 TV'de Tuncay Lakot'un sorularını yanıtladı. Sağıroğlu Burak transferiyle ilgili, "Burak Yılmaz, Türkiye liglerinin en potansiyelli oyuncusu.Dolayısıyla Burak'ı istiyorlar.Bizim Burak'ı gönderme gibi bir niyetimiz yoktu fakat teklif gelince bizde değerlendirmeye aldık. Burak gibi oyuncu kimseye nasip olmaz. Hem Trabzonspor camiası Burak'tan memnun hem de Burak Trabzonspor'dan memnun. Biz onunla çalışmaktan memnunuz." dedi.

Transfer görüşmelerinin nasıl geçtiğinden de bahseden Sağıroğlu, "Tabii ki tönetim kararı önemli.Transfer yönetim kurulunun ve futbolcunun isteği doğrultusundaysa gerçekleşir. Ama biz bu transferde akışına bıraktık. Dolayısıyla transfer olmadı. Transfer olsa kazan kazan olacaktı.  Biz Burak'ı, Burak bizi seviyor." Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarının doğruluğundan bahseden Sağıroğlu, "Başkan burada otoriteyi kurdu. Burak'ın bir bedeli var, bedel karşılanırsa Burak gider. Kulubümüzün ve Başkanımızın bir tavrı, Burak'ın da bir bedeli var. Bedel karşılanmayınca transfer olmadı." ifadelerini kullandı.

Son olarak Galatasaray maçı için umutlu olduğunu ve nefes kesen bir mücadele beklediğini söyleyen Sağıroğlu. "Sakatların yerine katkı sağlayabilecek oyuncularımız var.Yeni katılan oyuncularımızdan kendilerini ispat etmeleri adına ümitliyim.Ayrıca taraftarları da sağduyuyab davet ediyoruz.İki önemli ekibin oynayacağı müsabaka. Trabzon şehrine yakışır şeklde geçmesini diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor