Sadri Şener: Hiçbiri Trabzonspor'a uygun değil!

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener gündeme yönelik açıklamalarda bulundu

Sadri Şener: Hiçbiri Trabzonspor'a uygun değil!

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, bordo mavililerin Fenerbahçe'ye 3-1 yenilmesinin ardından oluşan ortamı değerlendirdi.

ANTRENÖRÜMÜZ ZAYIF

Takımın aldığı sonuçlara üzüldüğünü söyleyen Şener "Sonuçlara üzülüyorum. Çok ince şekilde takip edemiyorum ama antrenörümüzün zayıf olduğunu anladım. Transfer işi kolay değil, oralarda mı hata yapıldı önümüzdeki süreç belirleyecek. Oturmuş bir takımın oyuncularının gitmesi zor oluyor, hoş olmuyor. Sosa, Novak, Sörloth...  Şimdi baştan oyuncular alındı, ne yaparlar bilemiyorum." dedi.

BÖYLE GİTMEZ

Yönetime ve takıma baskı olup olmadığı konusuna değinen Sadri Şener  "Yenince baskı oluyor, yenilince oluyor. Ama geçen yılın ardından böyle bir düşüş yaşamak çok kötü. Bakıyorum küme hattının oraya gelinmiş neredeyse. Böyle gitmez gitmemeli, bir şey düşünüyorlardır mutlaka." ifadelerini kullandı.

TECRÜBELİ BİRİ YÖNETMELİ

Alınan kötü sonuçlar sonrası oluşan kaos ortamını mutlaka tecrübeli bir ismin yönetmesi ya da yardımcı olması gerektiğinin altını çizen eski başkan "Dünyada hiçbir genç kriz ortamını yönetemiştir. Tecrübe lazım, başından birşeyler yaşamış olmak lazım. Tecrübeli olanların yardım etmesi lazım ki toparlasınlar." şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA YERLİ LAZIM

Şener, takımda daha fazla yerli futbolcu olması gerektiğini söyleyerek " Antrenörün iyi mi kötü mü çok tanımıyorum, transferler doğru mu yanlış mı bilemiyorum okuduğum kadar biliyorum.. Ama geçen sene daha çok yerli oyuncu vardı. Parayla transfer ettiğiniz oyuncu bir sonraki yıl Trabzonsporlu olmuyor. Buna da profesyonellik diyorlar. Bence daha fazla yerli oyuncu katmak gerekiyor." dedi.

BAŞAKŞEHİR'E SAHANDA YENİLMEK GURUR KIRICI

Trabzonspor'un özellikle kendi sahasında yenilme alışkanlığına kapılmaması gerektiğini dile getiren Şener  "Kendi sahanda Başakşehir'e yeniliyorsun. Bu gurur kırıcı bir şey. Fenerbahçe'yi yenersin yenilirsin. Kendi sahanda yenilme alışkanlığına kapıldın mı öyle gider. Erken tedbir almak lazım. Çok uzatmadan ne yapılacaksa şimdiden kesip atmak lazım ki aradaki farkı kapatabilesin. Fark açılmaya başladı. " ifadelerini kullandı.

HİÇBİRİ TRABZONSPOR'A UYGUN DEĞİL

Yeni transferleri ve Abdülkadir Ömür'ün düşüş gösteren performansını değerlendiren Şener  "Bence hiçbiri Trabzonspor'a uygun değil. Belki ileride takım oturunca iyiy gider ama puanlar gidiyor. Hemen oturması lazım, çok müthiş şeyler değil ama umutla bekleyeceğiz. Abdülkadir Ömür geçen yılki Abdülkadir değil. Kendini zorlamıyor ya da aklı başka yerde bilemiyorum." dedi.

Kadırga TV

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor