Sadri Şener beraat etti! Hacıosmanoğlu'nun iddiaları yüzünden...

Şener hakkında açılan davada beraat etti.

Sadri Şener beraat etti! Hacıosmanoğlu'nun iddiaları yüzünden...
Hakkında özel belgede sahtecilik ve güveni kötüye kullanmak suçlamasıyla dava açılan Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener bu davadan beraat etti.

3. Asli Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Sadri Şener’in Avukatı Mehmet Şentürk, suçlamaları redderederek müvekkilinin beraatini istedi.   3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Murat Aydın, Şener hakkında açılan davada beraat kararı verdi.

Öte yandan Fenerbahçe avukatının davaya müdahil olma talebi de mahkeme tarafından reddedildi.

ŞENTÜRK HABER61'E KONUŞTU

Sadri Şener'in Avukatı Mehmet Şentürk dava sonrası ilk kez Haber61.Net'e konuştu.

Şentürk yaptığı açıklamada , "Ferbahçe kulübü dava dosyasında ileri sürülen iddialar şike sürecinde Trabzonspor kulübünün eski yöneticileri ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ileriye attığı iddiaları Fenerbahçe spor kulübü bizim zararımıza hareket olarak kabul edip dosyaya müdahil olmak istedi. Bunun üzerine mahkeme doğrudan bir zarar olmadığı için Fenerbahçe kulübü ile müdahele talebini reddetti.İki türlü iddia vardı. Sadri Şener'in başkanlık yapıtığı dönemde avukatlarıyla yapılan sözleşmeleri ile ilgili hukuka aykırı olduğu ve fazla ücret ödendiği yönündeki usülsüzlük yapıldığı iddialarıyla ilgili beraar kararı verdi. Ama ne yazıkki o dönemde Trabzonspor'un Sadri Şener hakkında yaptığı şikayet Fenerbahçe'nin işine geldi.Fenerbahçe doğrudan bu davaya müdahil olmak istedi ama mahkemede Fenerbahçe'yi ilgilendiren birşey olmadığı için yasal düzenleme gereği nihai talebi reddetti ve beraat kararı verdi." ifadelerini kullandı.

Haber: Tuncay Lakot 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler