Sadık Albayrak Haber61'e konuştu

Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak Haber61'e konuştu.

Sadık Albayrak Haber61'e konuştu
HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koyu Trabzonspor taraftarı olan babası Sadık Albayrak, Beşiktaş maçı öncesinde Haber61 tv mikrofonlarına maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sadık Albayrak şöyle konuştu;

"Üzüntülü günleri yıllar boyu çok geçirdik. Şimde biraz sevinelim ve yepyeni bir heyecanla ortaya çıkalım. Etraftaki kalabalığa bakarsanız çok heyecanlı. Trabzonlulara şunu söylemek lazım gelir iyi günde de kötü günde de böyle olmak lazım. bu heyecanlarını kaybetmemelerini diliyorum. Her tahmin olur 4 büyüklerden ikisi bir araya geliyorlar. Trabzonspor ikinci yarı çok iyi oldu. Beşiktaş 2 senedir Türkiyede büyük bir performans gösteriyor.  Bugünkü maç elbette gönül ister ki 1-0 olsun bizim olsun. 3 puan güzel birşey ama Beşiktaş yabana atılacak takım değil. Seyirciler temaşa içinde olsunlar birbirlerini alkışlasınlar hakarete varan harekette bulunmasınlar. Şenol Güneş kompleksi olarak ismini verip tescil ettiği bir yerde Şenol Güneşi yenip göndersek herhalde o da üzülecek biz sevineceğiz. Gönlüm galibiyetten yana. Seyirciler benim için önemli." 


TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler