Romanya'dan flaş transfer iddiası! Trabzonspor'a mı geliyor?

Romanya basını, Trabzonspor'un Astra Giurgiu'nun forveti Denis Alibec ile ilgilendiğini yazdı.

Romanya'dan flaş transfer iddiası! Trabzonspor'a mı geliyor?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Romanya basını, Trabzonspor'un Astra Giurgiu'nun 27 yaşındaki Romanyalı forveti Denis Alibec ile ilgilendiğini yazdı. İddiaya göre Trabzonsporlu yetkililer 4 Kasım'da Astra Giurgiu'nun Basel ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada Alibec'i stadyumdan canlı olarak izleyecek ve ona göre kararını verecek.

Futbola Romanya'nın Farul Constanta takımında başlayan Alibec, 2009 yılında 500 bin Euro karşılığında İtalyan Devi İnter'e transfer olmuş, ordanda KV Mechelen, FC Viitorul ve Bologna takımlarına kiralanmıştı. 23 yaşında İnter'den 200 bin euro karşılığında Romanya'ya dönüp, Astra Giurgiu ile sözleşme imzalayan golcü oyuncu, asıl patlamasını bu kulüpte 84 maça çıkıp 64 gol kaydederek yaptı. 2017 yılında Stea Bükreş'e 2 Milyon Euro bedelle transfer olan Alibec, burada bir sene kaldıktan sonra eski takımı Astra Girgiu'ya geri döndü ve bu sezon çıktığı 9 maçta 1 gol kaydetti.

SİGARA SKANDALI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

EURO 2016'da Romanya Milli Takımının, Fransa ile oynadığı maçın devre arasında Alibec'i oyuna sokmak isteyen Teknik Direktör Iordenescu, golcü oyuncuyu bir türlü bulamamıştı.Takım ikinci yarı sahaya çıkarken yardımcı antrenörlerden biri Alibec'i duşta sigara içerken bulmuştu. Bu nedenle oyuncu maça 57. dakikada girebilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler