Rodriguez Trabzonspor'un gündeminde mi? Başkan açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Koordinatör Özkan Sümer, Jose Luis Rodriguez ile ilgili ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Rodriguez Trabzonspor'un gündeminde mi? Başkan açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor için Belçika basınının ortaya attığı “Jose Luis Rodriguez Trabzonspor’da ve kısa süre içinde sağlık kontrolünden geçecek” şeklindeki iddialara jet yalanlama geldi.

Bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada Gent’te forma giyen Rodriguez’in alınacağı iddialarına “ Bir ara gündemimize geldi ancak şuan tamamıyla gündemimizin dışında. Bu futbolcuyla ilgilenmiyoruz.   Zaten 14 yabancı futbolcu hakkımız var ve 2 hakkımız var. İhtiyaç olan mevkilerde belli, oralara yoğunluk vermiş durumdayız. Bu oyuncu zaten sol kanat, oraya da transfer yaptık.” Şeklinde yanıt verdi.

SÜMER DE YALANLADI
Ağaoğlu’nun yanısıra Trabzonspor Genel Koordinatörü ve Başkan Başdanışmanı Özkan Sümer de Jose Luis Rodriguez ile ilgilenmediklerini söyledi. Haber61’e konuşan Sümer, futbolcuyla anlaşıldığı iddiasını “Bunlar doğruya yakın bile değil, alakasız şeyler...” ifadeleriyle kesin dille yalanladı.
 

Belçika basınında çıkan iddiayı okumak için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor