Rodallega'nın şutuna Beşiktaş cephesinden yorum

Ahmet Nur Çebi, Rodallega'nın direkten dönen şutu ile ilgili konuştu

Rodallega'nın şutuna Beşiktaş cephesinden yorum
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün Trabzonspor ile deplasmanda oynadıkları ve 4-3 kazandıkları tarihi maçı değerlendirdi.

Talisca'nın skoru 3-3'e getiren golü sonrası Hugo Rodallega'nın santradan attığı şutun direkten döndüğü anda aklına geçen sezon Akhisar ile oynadıkları maçın geldiğini ifade eden Çebi, "O maçta 3-2 gerideydik. Soner orta sahadan topu kalemize yollamıştı ve top üst direkten dönmüştü. O pozisyon sonrası son dakikada Cenk'le golü atıp şampiyonluk yolunda bizim için çok kritik 1 puan kazanmıştık.

Trabzon'da da benzeri oldu. Rodallega'nın şutu da direkten dönünce o an geldi aklıma. Ayrıca yine son dakika golüyle bu kez 3 puanı aldık. Biz bu sezon da ipi göğüslersek 3. yıldızı takacağız. O topun direkten dönmesini sanki şampiyonluğun sinyali gibi hissettim" dedi.

"PREMIER LİG MAÇI GİBİYDİ"

Çebi, Beşiktaş ve Trabzonspor'un futbolseverlere muhteşem bir karşılaşma izlettirdiğini söyleyip "Ligin değeri böyle maçlarla artar. Premier Lig neden değerli. Çünkü hemen hemen her 3 maçtan 1'i böyle çekişmeye sahne oluyor. Premier Lig maçı gibi bir maç oldu. İşte yıllardır görmeyi arzuladığımız futbol ve ambiyans bu" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor