Rodallega'da sorun ne?

Trabzonspor Rodallega transferinde şartları zorlamaya devam ediyor

Rodallega'da sorun ne?
Haber61 Spor Servisi

Ara transfer döneminde Pereira,Mas, Olcay ve Medjani'yi kadrosuna katan Trabzonspor golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavililerin gündemindeki ilk isim olan Hugo Rodallega'da ise sürecin uzamaya devam ediyor. Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaşmaya varan ve takasta Mustafa Yumlu'yu verecek olan Trabzonspor henüz oyuncuyla anlaşmaya varamadı. Takımıyla maçlara ve idmanlara çıkmaya devam eden Kolombiyalı golcüye 2 Milyon Euro'ya yakın bir teklifte bulunan bordo mavililer ardından beklemeye geçmişti. Bir Çin kulübünün futbolcuya yaptığı astronomik teklif nedeniyle aksayan görüşmeler sonrası golcü oyuncu ve menajerinin Trabzonspor'dan fiyat artırmalarını istediği öğrenildi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki Rodallega'ya adeta servet öneren bordo mavililerin hala bu transferden vazgeçmediği ve görüşmeleri sürdürerek bir an önce anlaşma sağlamaya çalıştığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler