Rodallega'da son dakika!

Rodallega için Akhisar Belediyespor Başkanı açıklama yaptı: Trabzonspor görüşüyor.

Rodallega'da son dakika!

Trabzonspor'un transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Hugo Rodallega ile ilgili Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel'den son dakika açıklaması geldi. Günün ilk saatlerinde Trabzonspor'dan teklif gelmediğini söyleyen Eryüksel bu kez itirafta bulunarak Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşüp her konuda anlaştıklarını söyledi.


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşüp her konuda mutabakata vardıklarını belirten Başkan Eryüksel, transfer konusunda şöyle dedi:

"Şu anda Trabzonspor ile futbolcu arasında görüşmeler devam ediyor. Buradan çıkacak sonuca göre yolumuzu çizeceğiz. Biz Rodallega'nın Akhisar'da kalmasını istiyoruz ve sözleşmesini uzatması için kendisine teklif yaptık. Ancak gitmek isterse de zorluk çıkarmayız. Transferin bir an önce sonuca ulaşmasını bekliyoruz. Konu uzadıkça, bize zarar verecek."

BAŞKAN BİZZAT GÖRÜŞÜYOR

Öte yandan Haber61'in edindiği bilgiye göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Rodallega transferini bizzat bitirmek için futbolcuyla bir araya geldi. Bugün İzmir'e hareket eden ve futbolcuyla buluşan Usta'nın bu transferi bitirebilmek için çaba sarfettiği ve olumlu ya da olumsuz son noktayı koyacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler