Rizespor'dan açıklama! O görüntüleri savundular!

Rizespor yönetimi, Rizespor taraftarının Akyazı Stadı'nda tuvaletlere verdiği zararı yaptığı açıklama ile savundu.

Rizespor'dan açıklama! O görüntüleri savundular!

Trabzonspor yeni sezon planlamasına yoğunlaşırken, Rizespor'da gündem hala Trabzonspor karşılaşması. Bilindiği üzere Rizespor taraftarı Trabzonspor deplasmanına yoğun ilgi göstermiş, kendilerine ayrılan bölümü doldurmuştu. Takımlarının zayıf futbolunu içine sindiremeyen Rizespor taraftarı hıncını kendinelerine ayrılan bölümdeki stat tuvaletlerinden almış ve kendi sosyal medyalarında "Akyazı'da tadilat yaptık" pişkinliği ile paylaşmıştı.

 Çaykur Rizespor Kulübü ise Trabzonspor maçı sonrası statta Rizespor taraftarının yaşattığı tahribat ile alakalı açıklama yaptı 

Maç sonrasında Çaykur Rizespor taraftarlarının bulunduğu misafir tribünlerinin tuvaletlerine verilen zararların gündeme gelmesinin ardından yeşil-mavili kulüp resmi sitesinden yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada deplasmana gelen Çaykur Rizespor taraftarlarının yol boyunca saldırıya uğramasının gündeme gelmediği ve sadece tuvalet olaylarının gündeme geldiği belirtildi. 

Yapılan yazılı açıklamada stadyum tuvaletlerine verilen zararların kabul edilmez olduğunun altı çizildi. Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde: 

"İlk yarının son maçında Trabzon deplasmanına gelerek takımını yalnız bırakmayan, mağlup olmamıza rağmen maç sonrası futbolcularımızı bağırlarına basan Büyük Taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı için zor şartlarda yola çıkan, yol boyunca bazı saldırılara uğrayan ve yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Stadyum tuvaletlerine verilen zararın kabul edilemez olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte,deplasman yolunda taşlı ve bıçaklı saldırıdan son anda kurtulan Rizespor taraftarını görmezden gelebilen spor programlarının sadece stadyum tuvaletlerinin zarar görmesini gündeme getirmesini yanlı bir tutum olarak görmekteyiz. Geride kalan 17 haftalık periyotta alınan sonuçlar tüm camiamızda büyük bir hayal kırıklığı oldu. Taraftarımızı mutlu edememek bizleri derinden üzmektedir. Büyük Taraftarımız emin olsun ki yapacağımız takviyelerle ligin 2. yarısında onların yüzünü güldüreceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birlikte başaracağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler