"Rıza Hoca'nın kalitesi belli"

Olcay'dan hocasına övgü

"Rıza Hoca'nın kalitesi belli"
Trabzonspor’un deneyimli oyuncusu Olcay Şahan, Bordo Mavili takımın 3-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay’dan övgü dolu sözlerle bahseden Olcay, taraftarın kendisine karşı beslediği sevgiyi de anlattı.

Olcay Şahan, “Rıza Çalımbay’ın kalitesi ortada, Türkiye’de tanınmış bir hoca. Bir şeyler başarmışım ki taraftarımızın ilgisi fazla bana karşı. Taraftarlarımızın sevgisi beni çok mutlu ediyor” dedi.

İşte Olcay Şahan’ın sözlerinden önemli satır başları:
 
Seri galibiyetler öz güven oluşturdu
Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için önemli bir 3 puandı. Zirveye oynamak istiyorsak Kasımpaşa'yı yenmek zorundaydık.  İyi bir seri yakaladık. Peş peşe aldığımız galibiyetler takımımızda öz güven oluşturdu. O yüzden de mutluyuz. Son 2 maçımızı kazanıp ilk yarıyı iyi bir yerde kapatmak istiyoruz.

Rıza Çalımbay sözleri! 
Rıza Hoca’nın gelişiyle birlikte seri yakaladık. Rıza Hoca’nın kalitesi belli, Türkiye’de tanınmış bir teknik direktör. Önemli olan takımımızın galip gelmesi. Onu da başarıyoruz, İnşallah çıkışımız böyle devam eder.

Taraftarın ilgisi beni mutlu ediyor
Bir şeyler başarmışım ki taraftarın ilgisi büyük bana karşı. Bu da benim gerçekten Türk futbolunda bir şeyler yaptığımı gösteriyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Ben de taraftarımızla resim çektirerek kırmıyorum ve onları mutlu etmek istiyorum”

Beşiktaş'tan sonra Trabzonspor'a transfer oldum. Beşiktaş'ta olduğu gibi Trabzonspor'da insanlar beni kabul etti. Trabzon halkı beni sevdi. Bunun için çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor