Rıza Çalımbay: Uğurcan'ın inanılmaz iyi özellikleri var

Trabzonspor'un hocası Rıza Çalımbay, maç sonu konuştu.

Rıza Çalımbay: Uğurcan'ın inanılmaz iyi özellikleri var

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Antalyaspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan'a övgüler yağdıran Çalımbay şunları söyledi: "Bana göre hala bitmedi çünkü çok zor maçlar var. Bunu yakalamamız gerekiyor. 3 tane maçımız kaldı sonra lig de bitiyor. Kolay maç olmayacaktı bunu söylemiştim. Antalyaspor hem iyi takım, hem mutlaka gol almaları gerekiyordu. Geçen haftayı telafi edebilmemiz için bizim de kazanmamız önemliydi.  Antalya’ya çok eksikle geldik ama sahaya çıkan oyuncularımız baştan sona çok iyi mücadele ettiler. Mücadele etmemiz gerekti ve mücadele ettik. Hep böyle yaparsak sonunda mutlu şekilde tamamlayacağız. 

Uğurcan zaten iyi kaleci. Henüz daha genç çok iyi şeyler yapacak. Özellikle bugün Uğurcan iyi oynadı ve güvenimizi boşa çıkarmadı. İnanılmaz iyi özellikleri var. Uğurcan Onur'dan birşeyler kapar ve kendine katarsa daha da iyi olacaktır onun yanında daha iyi pişecek ve türk futbolu çok iyi bir kaleci kazanacaktır. İleride çok çok iyi bir kaleci olacağına ve iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Benim mukavelem bitiyor.  Ben rahatım, yönetim rahat. Hiç önemli değil, çalışsam ne olur çalışmasam ne olur. Mukavelem bitince ona göre karar veririz. Buraya çok şeyler yapmak için geldim. Aldığımızda takımın yeri 3 veya 4'te değildi. Çok iyi yerlere geldik . Devre arasına kadar sonra iyi gittik. Keşke o arada oyuncu alabilseydik daha iyi olacaktık. görüyorsunuz sakat oyuncularımız var. Sağlam bir Burak her zaman olsaydı bambaşka olurdu. Bir Burak'a kalmıştı takım gol açısından. Diğer arkadaşlarımı kötülemek için söylemiyorum bunları. Sonra Yusuf katıldı. İsterdim ki daha çok arkadaşlar bulalım alternatiflerimiz olsun ama kulübün madi sıkıntılarından dolayı olmadı ama şu an kriz döneminden kurtardık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Kalan üç maçı da kazanıp, hedefimiz olan beşinciliği elde etmek istiyoruz. İnşallah daha iyi olacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler