Rıza Çalımbay Trabzonspor'un teklifini açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un Uğur Çiftçi'yi istediğini açıkladı

Rıza Çalımbay Trabzonspor'un teklifini açıkladı

Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'da bu sezonki performansıyla göz dolduran Uğur Çiftçi'nin Trabzonspor'un transfer gündemine girdiği belirtildi. Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un Uğur Çiftçi'ye teklif yaptığını söyledi.

'İlk 11 haftada planladığımız yerde değiliz'
Rıza Çalımbay, "Süper Lig'de ilk 11 haftada planladığımız yerde değiliz. Avrupa Kupaları'nda mücadele ettiğimiz için sezonu erken açtık. Geçen sezon 11. haftada 9 puanımız vardı. Fakat sonrasında seri galibiyetler alarak Avrupa Kupaları'na gitmeye hak kazandık. Ben takımımdan memnunum. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Oynadığımız oyunun karşılığını alacağız. Şu anda planladığımız yerde değiliz. Bu durumda olmamızda hakem arkadaşlarımızın da etkisi var. Özellikle Adana Demirspor maçındaki hakem kararlarını hazmedemiyorum." dedi.

'Uğur Çiftçi'ye Trabzonspor teklif yaptı'
Uğur Çiftçi hakkında ise Çalımbay, "Uğur Çiftçi performansıyla A Milli Takım kadrosunda yer almayı hak ediyor. Uğur Çiftçi için sezon başında Trabzonspor teklif yaptı fakat ara transfer dönemi için şu anda bir şey yok. Öyle bir durum oluşursa kulübümüzün ve Uğur'un menfaati neyse o noktada yer alırım. Sivasspor'dan Mert Hakan ve Emre Kılınç ayrıldı, biz iki oyuncunun da önünü açtık." ifadelerini kullandı.

2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde Sivasspor'a gelen 29 yaşındaki sol bek Uğur bu sezon 17 maçta forma giydi ve 4 asist yaptı.

(Ajansspor)

uğur çiftçi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor