Rıza Çalımbay net konuştu "Kimsenin kaprisini çekecek değiliz"

Trabzonspor teknik direktörü Çalımbay haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Rıza Çalımbay net konuştu "Kimsenin kaprisini çekecek değiliz"
Çalımbay, takımdan ayrılacak oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay “Futbolcu arkadaşlarımla toplantı yaptım ve bazı arkadaşlarımızın oynayamayacağını anlattım” İfadelerini kullandı ve “Kimsenin kaprisini çekecek değiliz” ifadelerini kullandı.

İşte Çalımbay’ın açıklaması  “Burada memnun olmayan arkadaşlarımız devrede ayrılabilir dedim. Yedek kalmak sonradan oyuna girmek bazı arkadaşlarımıza zor gelebilir. Biz ikinci yarıda çok önemli maçlara çıkacağız. Kimsenin kaprisini, yedek kulübesindeki suratsızlığını çekecek değiliz. Biz kazandıklarımızı sileceğiz. ikinci yarı yeni bir lig başlıyor. Burada taraftara, yönetime ve kafası rahat iyi futbolculara ihtiyacımız var. Sorunsuz bir şekilde ikinci yarıya girmeliyiz. Saha dışı durumları o nedenle halletmemiz gerekiyor. Transfer konusunda kulübün maddi durumu önemli. Futbolcularımızın alacağı varsa bir sıkıntı varsa transfer yapmam. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor