Rıza Çalımbay iki yıl önce gelmeliydi

Rıza Çalımbay’a övgü dolu sözler

Rıza Çalımbay iki yıl önce gelmeliydi

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Haber61’de yayınlanan Şehrin Nabzı programına konuk oldu ve net açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’a iki yıl önce teknik direktör arandığında Rıza Çalımbay ve Ertuğrul Sağlam ismini söylediğini belirten Tekelioğlu “Çalımbay halk adamı” ifadesini kullandı.

İşte Tekelioğlu’nun o açıklamaları ; “Ben daha önce Trabzonspor için iki ismi söyledim. Birinci Rıza Çalımbay ikinci isim Ertuğrul Sağlam. Trabzonspor’u çalıştıracak kapasitede çok sayıda Teknik Direktör var.  Bunu bilgi beceri yönünden söylemiyorum. Rıza hoca halk adamı. İngiltere’de eğitimlere katıldı. Önemli takımlarda çalıştı. İki yıl önce söyledim. İki yıl sonra gerçekleşti. Kadrodan şikâyet ediyor. Kadro yetersizliğinden şikâyet edilir, şişkinliğinden edilmez. Ekonomik olarak kötü oldu. Ersun hocanın bize giderayak yaptığı bir iş oldu. Özellikle Sosa konusunda. Teknik adamın haftanın bir gününde konuşması doğrudur. Takımın durumu ile ilgili bilgi verir, kendi alanı dışındaki olaylara karışmaz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor