Rıza Çalımbay'dan Sosa açıklaması

Rıza Çalımbay Sosa ile ilgili konuştu.

Rıza Çalımbay'dan Sosa açıklaması

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçında taraftarın Sosa tezahüratı sonrasında oyuncunun oyuna girmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.



Çalımbay yaptığı açıklamada, "Hayatta taraftarın veya başkasının söylemiyle oyuncu kadroya alıp, oyuncuyu oynatma veya oynatmama gibi bir şey yapmam. Kulübede Kerem ve Mert arkadaşımız var onlar da duydu. Biz Sosa'yı zaten ısınmaya gönderiyorduk. Taraftar çağırdı diye yapmamız mümkün değil. Benim karakterime de uymaz. Biz geldiğimizde Malatya maçına Sosa'yla başladık biliyorsunuz. 30 . dakikada kırmızı kart gördü. Bizim Sosa'yla ilgili birşeyimiz olmaz. Sosa'yla da konuşup ona hazır olması gerektiğini söyledik. Sezon başında antrenman yapmamış, Milan'da bir süre oynamadı. Konya maçından önce kendisini çağırdım ve artık oynamaya hazır olduğunu fizik olarak daha iyi olduğunu söyledik. Belki şimdi 90 dakika oynayacak. Bu sadece Sosa için geçerli değil tüm arkadaşlarımız için geçerli; kime ihtiyacımız varsa o oynar. Bizim çıkardığımız kadroyu yüzde yüz beğenen olur beğenmeyen olur, ama onlarla yaşayan biziz. Onazi önceki maç kötü müydü hayır. Ama biz Kucka'yı seçtik. Niye çünkü rakip takım hava toplarında etkili. Benim isimlerle ilgili sıkıntım olmaz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor