"Rıdvan Dilmen'in hedefi Güneş'in yerine Kocaman'ı getirtmek!"

Yenişafak Gazetesi yazarı Ali Kemal Yazıcı, Rıdvan Dilmen ile ilgili flaş bir iddiada bulundu

"Rıdvan Dilmen'in hedefi Güneş'in yerine Kocaman'ı getirtmek!"

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in yeni sezonunun başından itibaren ligi dizayn etme çabasına girişen Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen’in girişimleri tepki çekmeye devam ediyor. Yaşananların arka planları ve Dilmen’in asıl hedefini ise Haber61 TV’de yayınlanan Spor Gündemi programının konuklarından Yenişafak Gazetesi yazarı Ali Kemal Yazıcı açıkladı.

Rıdvan Dilmen’in bilinçli olarak TFF’nin etrafındaki yapıya saldırarak Fenerbahçe adına kahraman olma çabasına giriştiğine dikkat çeken Yazıcı, asıl hedefin ise A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yerine Aykut Kocaman’ı getirmek olduğunu söyledi.

İşte Yazıcı’nın sözlerinden öne çıkanlar;

Göksel Gümüşdağ geçen yıldan dolayı Trabzonspor tarafından darbeyi yedi.  Şimdi sahneden çekildi. Mehmet Baykan Gençlik Spor Genel  Müdürü aynı zamanda TFF yönetim kurulu üyesi ondan da artık ses yok. Rıdvan Dilmen aklınca onlardan kalan boşluğu doldurmaya çalışıyor.

Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen’le ne işi olabilir ki ona saldırıyor. Ersin Düzen kim, sıkıntı ne? Nihat Özdemir’in danışmanı kim, Ersin Düzen. Ersin’i oradan alarak Nihat Özdemir’e daha yakın olmanın hesaplarını yapıyor. Rıdvan Dilmen o aklıyla beraber federasyonda Fenerbahçe gücünün timsali olarak Fenerbahçe camiasına kendini sevdirecek. 

Federasyon başkanlığına cesaret edemez, beceremez de zaten. Onun aklının köşesinde  “Şenol Güneş’in yerine Aykut Kocaman’ı nasıl getiririm” var. 2010-11 sezonunda cumhurbaşkanının yanına gitmişti Aykut ile birlikte. Şimdi, Şenol Güneş’i bertaraf edip Aykut’u oraya getirmenin peşinde.

 Şuanda federasyona saldırmıyor, dikkat edin federasyonun çevresindeki yapıya saldırıyor. Ne oldu “Erman Toroğlu bana şeytan diyemez, ondan özür bekliyorum, benim abimdir” dedi. Cesaret edemedi Erman’a sataşmaya, zayıf halka olarak Nihat Özdemir’in danışmanı Ersin Düzen’i buldu. Sonuç, federasyonda söz sahibi olmak.  Federasyonda yatıp kalkıyorsun, hangi kimlikle orada sabah akşam oradasın. Sen yeniden Fenerbahçe camiasına şirin gözükebilmek için Fenerbahçe’nin yolunu açmaya çalışan kahraman olmaya çalışıyorsun. Öyle bir kahramanlık yok. Bu insanların sabrıyla bu kadar oynanmasın.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor